Helaften med Accenture!


Beskrivelse


Accenture inviterer til en helaften med oss onsdag 14. september. Kvelden starter med en kort presentasjon om et av våre fremtidsrettede prosjekt, før vi raskt kommer i gang med rebus på Gløshaugen. Her får du utfordret din kunnskap samt kreative tenkning! Etterpå reiser med buss til Graffi Solsiden hvor vi byr på en digg Grillfest. Her blir det mulighet til å snakke med ansatte i Accenture om det dere måtte lure på!

Til Deltakere

Påmeldingen til denne bedpressen er litt spesiell siden det vil være en rebus med lag. For å melde seg på alene og bli plassert på et tilfeldig lag kan man melde seg på her på nettsiden. Dersom man ønsker å melde seg på som en gruppe kan du sende mail til [email protected], men husk å meld dere på nettsiden også. Et påmeldt lag kan være på maksimum 5 personer.

Om Accenture

Vi er Accenture, et ledende globalt konsulentselskap som tilbyr tjenester og løsninger innen strategi- og konsulenttjenester, teknologi- og driftstjenester og kundeopplevelser.

I tillegg til å hjelpe våre kunder, elsker vi å ha det gøy på jobb. Derfor har vi over 20 forskjellige aktivitetsgrupper, der du kan finne oss på fotballbanen og i skibakken; med malerpenselen og tennisrekkerten i hånden; bak sjakkbrettet og gamingskjermen; og på revyscenen hvor vi underholder alle våre 1000 ansatte.

Om Accenture

  Nettside

Accenture er et ledende globalt konsulentselskap som leverer en unik bredde og dybde av konsulenttjenester. Ved å kombinere lang erfaring og spesialistkunnskap fra mer enn 40 bransjer, tilbyr vi strategi- og konsulenttjenester, teknologi- og driftstjenester og kundeopplevelser – støttet av verdens største nettverk av avanserte teknologisentre og intelligente driftssentre.

Våre 710 000 ansatte leverer daglig på vårt løfte om teknologisk oppfinnsomhet for kunder i privat og offentlig sektor i mer enn 120 land. I Accenture omfavner vi endringskraften og skaper verdi og suksess for våre kunder, partnere, lokalsamfunn og mennesker.

Påmelding


Logg inn for å melde på

Informasjon


  Onsdag, 14. september 2022

   17:15

    KJL5

   Graffi Solsiden

Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer