Helaften med Accenture!


Beskrivelse


Accenture inviterer til en helaften med oss onsdag 13. september. Kvelden starter med en kort presentasjon av bedriften, før vi setter i gang med litt aktiviteter som skal utfordre kunnskap og kreativitet, men mest av alt være morsomt! Deretter går turen til Una Pizzeria for en hyggelig middag i litt mer uformelle omgivelser. Vi håper du har lyst til å være med!

Om Accenture

Vi er Accenture, et ledende globalt konsulentselskap som tilbyr tjenester og løsninger innen strategi- og konsulenttjenester, teknologi- og driftstjenester og kundeopplevelser.

Vi benytter teknologier som Generativ AI, Cloud og XR, og er opptatt av kontinuerlig vekst både faglig og personlig. Arbeidsmiljø er også viktig for oss, og vi har mange interne sosiale initiativer, innen alt fra idrett til musikk og gaming.

Om Accenture

  Nettside

Accenture er et ledende globalt konsulentselskap som leverer en unik bredde og dybde av konsulenttjenester. Ved å kombinere lang erfaring og spesialistkunnskap fra mer enn 40 bransjer, tilbyr vi strategi- og konsulenttjenester, teknologi- og driftstjenester og kundeopplevelser – støttet av verdens største nettverk av avanserte teknologisentre og intelligente driftssentre.

Våre 710 000 ansatte leverer daglig på vårt løfte om teknologisk oppfinnsomhet for kunder i privat og offentlig sektor i mer enn 120 land. I Accenture omfavner vi endringskraften og skaper verdi og suksess for våre kunder, partnere, lokalsamfunn og mennesker.

Påmelding


Logg inn for å melde på

Informasjon


  Onsdag, 13. september 2023

   17:15

    KJL1

   Una Pizzeria

Spørsmål vedrørende dette arrangementet henvendes til:


Johanna Toutain

  [email protected]...

  95554220

Johanna Toutain

  [email protected]

  95554220

Johanna Toutain

  [email protected]

  95554220

Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer