OFTE STILTE SPØRSMÅL


Det vil komme mer informasjon på denne siden etter hvert som den digitale messen nærmer seg

Her vil du finne svar på det meste du måtte lure på angående deres deltagelse på KarriereDagene NTNU 2020. Dersom noe er uklart eller ikke dekkes, er det bare å sende oss en mail. Et par uker før arrangementet vil du bli oppringt av deres hovedansvarlig. Denne personen vil følge dere opp de siste ukene før, under og etter arrangementet. Her vil hovedansvarlig gå gjennom det vi har registrert av deres ønsker fra logistikkskjemaet dere tidligere har fylt ut. Dersom dere vil gjøre endringer i skjemaet, får dere mulighet til å gjøre det her. Skulle det være noe dere lurer på før den tid, er det bare å kontakte oss. Vi hjelper dere med det aller, aller meste!

Mail: kd@bindeleddet.ntnu.no

  • Mulighet for videochat og webinarer
  • Mulighet for å se gjennom studentprofilene som er online
  • Mulighet for studentene til å se hvilke bedrifter deres profil matcher med
  • Mulighet for å linke til konkurranser etc.
  • Plattformen er testet på messer på vår størrelse, og således gir grunn til å tro den bør være driftssikker
  • Vi blir eksklusive brukere av plattformen den dagen, og således har all tilgang til support etc.
  • Det gjør man på vår side på Graduateland
  • Dersom man ikke har bruker på GraduateLand fra før trykker man "registrer" oppe til høyre på siden. Her registrer man seg som Recruiter.
  • Når man har registrert bruker på GraduateLand via linken ovenfor vil man automatisk kunne se KarriereDagene NTNU messen. Her trykker man på "meld på her" og så "registrer". Etter dette vil man kunne redigere sin stand og gjøre seg klar for årets karrieremesse.
Vi har sendt ut guider til plattformen til alle påmeldte bedrifter. Dersom dere ikke har mottatt disse, kontakt oss på kd@bindeleddet.ntnu.no så sender vi de over. Sjekk også ut disse videoene
Disse tipsene er for stand i messehall, men mye gjelder også for en digital messe

I messehallen gjelder det å komme i kontakt med akkurat de studentene man ønsker at skal søke jobb hos dere, og deretter gjøre et inntrykk som setter seg hos dem. Her finner dere seks tips som kan hjelpe dere med å trekke både oppmerksomhet og søkere.

1. Vær åpen, tilgjengelig, kontaktsøkende og engasjert. Vi vil gjøre det lettest mulig for bedrifter og studenter å komme i kontakt. Terskelen senkes mye dersom man utstråler godt humør og engasjement og søker kontakt med studentene. Følg gjerne opp studentene dere har snakket med. Ved å for eksempel dele ut visittkort til studenter som viser seg som interessante, kan dere gjøre et ekstra inntrykk på dem.

2. Ha innsikt i deres egen rekruttering. Ingen kjenner deres bedrift bedre enn dere! Vi tviler derfor ikke på at dere selger deres muligheter, verdier og miljø bedre enn alle andre. Mange studenter kommer også til å lure på detaljer rundt rekrutteringsprosessen, og vi anbefaler derfor alle representantene på stand å sette seg inn i dette på forhånd.

3. Ha bredde i ansiennitet og roller. Bruk de fire plassene godt! Studentene vil gjerne møte nyansatte, men også ansatte med lengre fartstid i bedriften. Ansatte fra ulike avdelinger eller ansvarsområder er også bra for å vise frem de ulike mulighetene som finnes i bedriften.

4. Benytt dere av speedintervjuene. Vi tilbyr oss å tilrettelegge for at dere kan arrangere speedintervjuer parallelt med aktivitetene i messehallen. Detaljene om dette finner du nedenfor. Intervjuene kan gjøre at dere finner deres drømmekandidat samme dag som dere står på stand!

5. Del gjerne ut flyers, penner, små gadgets eller andre giveaways. La oss være ærlige – studenter elsker freebies. Ta gjerne med noe spennende! En innbydende flyer er også fin å dele ut etter en samtale med en student.

6. Bruk standplassen deres godt. Konkurranser, utfordringer eller showcasing av ny teknologi eller nye løsninger dere har utviklet er en sikker vinner for å trekke studenter. Dersom dere er i tvil om noe vil få plass eller passe inn i messehallen kan dere gjerne ta kontakt med oss, og vi strekker oss langt for å tilrettelegge for det dere måtte ønske. Nedenfor finner dere noen bilder av minneverdige stands opp gjennom årene.
Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer