Powerful presentations: Winning the audience!


Beskrivelse


Powerful presentations: Winning the audience!

No matter how interesting your content is, or how much time you spend researching and preparing – the ability to convey your message is key to make your audience interested. Receive tips and tricks to make your next presentation more memorable and you a more comfortable presenter.


Ingen forkunnskaper trengs og kurset vil vare i 2 timer. 

Det vil bli servert både lunsj og mineralvann ved inngangen!

Rom: KJL22Om Capgemini Norge A/S

  Nettside

Om arbeidsgiveren

Capgemini er en global leder som bistår kunder med å transformere virksomheter ved å unytte potensialet og mulighetene som finnes innen teknologi. Selskapet har som formål å frigjøre menneskelig energi gjennom teknologi for en inkluderende og bærekraftig fremtid. Capgemini er en ansvarlig og mangfoldig organisasjon med 350 000 ansatte i nesten 50 land. Med over 50 års erfaring og dyp bransjeekspertise er Capgemini en pålitelig partner som jobber for å realisere kundenes ambisjoner innenfor et spekter av tjenester som spenner fra strategi til drift, og alltid i takt med den siste utviklingen innen innovasjonsområder som sky, data, kunstig intelligens, programvare, digitale ingeniørtjenester og nye plattformer. 

IgnITe er et skreddersydd utviklingsløp for nyutdannede. Her vil du få en kick-start på karrieren med god oppfølging, og mulighet til å delta på en rekke relevante kurs og ta sertifiseringer. Graduate-programmet løper parallelt med prosjekt ute hos kunde og gir deltakerne faglig tyngde og en bred forståelse av kultur, arbeidsmetodikk, rollen som konsulent og karriereveier i Capgemini. 

Påmelding


Logg inn for å melde på

Informasjon


  Mandag, 12. september 2022

   14:15

    KJL 22

   Lunsj

Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer