Har du en TED talk på tunga? med Accenture


Beskrivelse


Vil du at din neste presentasjon eller jobbintervju skal være mer som en Ted Talk enn en lab-rapport? Lær hvordan barndommens nostalgi kan bli ditt viktigste kommunikasjonverktøy. Vi skal øve på å ta tilbake våre iboende evner til å fortelle engasjerende historier, og fjerne uvaner som meningsløse «buzzwords» og overkomplisert språk.  UX-designerene Thea Jegerud og Tuva Haddal vil ta deg gjennom teknikker fra Storytelling, hvor du vil lære hvordan man kan bygge opp en god historie gjennom virkemidler som metaforer, eksempler, analogier, og visualisering gjennom skisser.

Veibeskrivelse til FRAM finner du her.


Om Accenture

  Nettside

Accenture er et globalt konsulentselskap som leverer tjenester innen strategi, rådgivning, digitalisering, teknologi, sikkerhet og outsourcing. Med rundt 1000 ansatte i Norge jobber vi i sjiktet mellom business og teknologi for å hjelpe våre kunder øke sin prestasjonsevne og utvikle bærekraftig verdi for samfunnet.

Vi driver innovasjon for en forenklet hverdag. Dette gjør vi blant annet gjennom meningsfulle prosjekter som RescueMe, MinKiosk og Kjernejournal, og for kunder som WWF, Norgesgruppen og Statens Vegvesen.

Vi har det gøy både på jobb og utenfor, med over 20 ulike sosiale grupper som strekker seg fra idrettslag som volleyball, fotball, og ski til revy, e-sport og festkomiteen er det noe for alle.

For mer informasjon om oss og våre muligheter, besøk oss på accenture.no/student

Påmelding


Logg inn for å melde på

Informasjon


  Tirsdag, 17. september 2019

   14:15

    FRAM

   Ikke bestemt

Spørsmål vedrørende dette arrangementet henvendes til:


Ingrid Volden Smehagen

  smehagen@bindeleddet.nt...

  99079250

Ingrid Volden Smehagen

  smehagen@bindeleddet.ntnu.no

  99079250

Ingrid Volden Smehagen

  smehagen@bindeleddet.ntnu.no

  99079250

Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer