AI med Accenture


Beskrivelse


Hvordan kan vi utvikle selvlærende agenter som kan løse oppgaver som vanligvis krever kompleks logikk, avansert kontrollteori, eller en menneskelig operatør? Dette vil du lære med om i den inspirerende workshopen med Accenture.


Grunnleggende programmeringsferdigheter (ITGK - python) er anbefalt.

Husk å ta med PC!

Oppmøtested: Kvilhaugen Gård kl: 17:15.


Karrieredagene NTNU følger til enhver tid gjeldende smittevernregler fra helsemyndighetene.
Dette vil si at man IKKE skal møte opp dersom man har symptomer på sykdom. Det er viktig å gi beskjed hvis du ikke kan møte opp pga. symptomer, slik at andre får muligheten til å delta på arrangementet.
Det er viktig å følge rådene om god håndvask før man møter opp, samt underveis i arrangementet. Reglene om 1 meters avstand skal også følges.


Mer informasjon fra FHI om hvordan forebygge smitte finner man her:
https://www.fhi.no/contentassets/76fbc804de6c4e97857da5bf7c42bbef/korona---8-steg_samlet.pdf


Om Accenture

  Nettside

Accenture er et ledende globalt konsulentselskap som leverer tjenester innen strategi, rådgivning, digitalisering, teknologi og outsourcing. Med over 1000 ansatte i Norge skal vi sammen med kundene våre få samfunnet til fungere bedre, slik at mennesker som lever der får det bedre. Vi kommer fra varierte bakgrunner, men jobber sammen. Med allsidigheten dette fører til, skal vi løse de største utfordringene selskaper, organisasjoner og etater står overfor. Dette gjør vi med entusiasme, kunnskap, innsikt og de aller siste og beste teknologiske løsningene. Vi har et bredt spekter av innovative verktøy, en læringskurve som aldri stanser og et globalt nettverk som gir oss verden av erfaringer å høste av. Vi holder oss alltid i forkant; vi skaper endringer over alt.

Accenture verdsetter mangfold og oppfordrer folk med ulik bakgrunn, kjønn, alder, etnisitet, kultur, nasjonalitet, religion og livssyn, funksjonshemming, seksuell orientering og kjønnsidentitet om å søke. Vi jobber kontinuerlig for å skape et inkluderende arbeidsmiljø som aktivt omfavner og utnytter mangfoldet i organisasjonen. Vi vil gjerne invitere deg til å bli en del av dette mangfoldet!

Følg @accenturenorge på Instagram for å se livet på innsiden.
Følg gjerne vår podcast hvor vi tar for oss de nyeste trendene innenfor teknologi.

Påmelding


Logg inn for å melde på

Informasjon


  Onsdag, 16. september 2020

   17:15

    Kvilhaugen

   Middag

Spørsmål vedrørende dette arrangementet henvendes til:


Sophie Bjertnæs

  bjertnaes@bindeleddet.n...

  48152868

Sophie Bjertnæs

  bjertnaes@bindeleddet.ntnu.no

  48152868

Sophie Bjertnæs

  bjertnaes@bindeleddet.ntnu.no

  48152868

Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer