Nysgjerrig på Design Thinking?


Beskrivelse


Design thinking er en tverrfaglig prosess som kobler design, teknologi og økonomi i en effektiv og virkningsfull metodikk for å løse komplekse problemstillinger.

I dette kurset vil du få en smakebit på hva design thinking handler om og hvordan man kan bruke metodikken til å drive nyutvikling av produkter, prosesser og tjenester.

Oppmøtested: Teams. Linken til møtet vil bli utsendt på mail før arrangementet starter, husk derfor å sjekke søppel- og reklamepost.

Etter arrangementet vil det bli trukket ut noen heldige vinnere av Foodora-gavekort.

Karrieredagene NTNU følger til enhver tid gjeldende smittevernregler fra helsemyndighetene.
Dette vil si at man IKKE skal møte opp dersom man har symptomer på sykdom. Det er viktig å gi beskjed hvis du ikke kan møte opp pga. symptomer, slik at andre får muligheten til å delta på arrangementet.
Det er viktig å følge rådene om god håndvask før man møter opp, samt underveis i arrangementet. Reglene om 1 meters avstand skal også følges.
Mer informasjon fra FHI om hvordan forebygge smitte finner man her:
https://www.fhi.no/contentassets/76fbc804de6c4e97857da5bf7c42bbef/korona---8-steg_samlet.pdf


Om Sopra Steria AS

  Nettside

Sopra Steria er et av Europas ti største it-konsulentselskaper, og vi er en betrodd partner for mange av Norges største og mest krevende oppdragsgivere. Kunder som stoler på oss er virksomheter som Forsvaret, Sykehuspartner, Tollvesenet, DNB, Statens vegvesen og Telenor for å nevne noen. Tjenestene våre omfatter blant annet it- og forretningsrådgivning, systemutvikling, infrastruktur og drift.

Internasjonalt er vi representert i 20 land og teller 42 000 medarbeidere, og det er inkludert over 1600 i Norge. Vi er kåret til Norges beste arbeidsplasser tre år på rad, og det som kjennetegner arbeidshverdagen i Sopra Steria er raskt tempo, spennende prosjekter, stort faglig engasjement, mange sosiale sammenkomster og en utbredt delingskultur.

Påmelding


Logg inn for å melde på

Informasjon


  Tirsdag, 15. september 2020

   17:15

    Teams

   Ikke bestemt

Spørsmål vedrørende dette arrangementet henvendes til:


Sina Fattnes

  fattnes@bindeleddet.ntn...

  47616602

Sina Fattnes

  fattnes@bindeleddet.ntnu.no

  47616602

Sina Fattnes

  fattnes@bindeleddet.ntnu.no

  47616602

Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer