Sofaprat - Fremtidens DNBBeskrivelse


Rune Bjerke - Konsernsjef DNB

Yngvar Jørg Ugland - Divisjonsdirektør NB New Tech Lab DNB

Isabelle Ringnes -  Medgrunnlegger av TENK og #ShesGotThis #HunSpanderer


Rune, Yngvar og Isabelle inviterer til en uformell og intim samtale om teknologi og fremtidens jobbmarked, fremtidens bank og hvorfor likestilling og mangfold er viktig i næringslivet. Sofapraten innledes med et innlegg av hver paneldeltaker om hvordan de har havnet der de er i dag. Hva skjer med DNB nå som stadig flere nye konkurrenter kommer på banen? Hvordan skal DNB gå frem for å tenke og agere mer som en teknologibedrift? Hvem jobber i DNB i fremtiden, og hvordan jobber de?


Sofapraten inngår som en del av et større arrangement i regi av DNB Studentteam Trondheim - link her: https://www.facebook.com/events/2027158300930256/


Om DNB

  Nettside

DNB er Norges største og et av Nordens lendende finanskonsern – men vi er mer enn bare en bank. Bank- og finansbransjen er i stor endring og kundenes adferd i konstant utvikling. Derfor har DNB fullt fokus på digitalisering og forretningsutvikling. Vi skal være først med innovative løsninger i den nye digitale bankvirksomheten og har ambisjoner om å bli et av Europas ledende teknologiselskaper. For å få dette til trenger vi «Digital Natives» med på laget!

Hos oss finnes utallige muligheter, og vi tror det er derfor vi gjennom flere år er kåret til Norges mest attraktive arbeidsgiver blant økonomistudenter. Nå er vi også i teten når det kommer til teknologistuenter. Dette motiverer oss til å bli enda bedre, samtidig som det gjør oss bevisst på vårt ansvar og samfunnsrolle.

Påmelding


Logg inn for å melde på

Informasjon


  Mandag, 17. september 2018

   13:15

    KJL1

   Goodiebags og snacks

Spørsmål vedrørende dette arrangementet henvendes til:


Lina Lynås

  lynaas@bindeleddet.ntnu.no

  47955626

Lina Lynås

  lynaas@bindeleddet.ntnu.no

  47955626

Lina Lynås

  lynaas@bindeleddet.ntnu.no

  47955626

Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer