STRENGTHS - forstå dine styrker (og svakheter) med Accenture


Beskrivelse


Bruker du deg selv på en best mulig måte? Forstår du selv hvilket potensiale du har og hvordan du i størst mulig grad kan utnytte dine styrker og svakheter?  Vet du hva som gjør deg unik og hva du kan bidra med i arbeidslivet?

Denne sesjonen vil gjennomgå konseptet Gallups Strengthsfinder og hvordan Accenture bruker dette internt.  Sesjonen vil ledes av Børre Sundberg som har jobbet i Accenture i 20 år og er en sertifisert Strengthscoach.  Han vil dele egne erfaringer og kunnskap om hvordan man kan forstå egne styrker og svakheter, og hvordan denne innsikten bevisst kan brukes for egen utvikling. Bevissthet rundt egne styrker og svakheter er viktig og vil kunne hjelpe deg å forstå hvordan du blir oppfattet av andre. Et panel med medstudenter vil under sesjonen dele sin innsikt i egne styrker og utfordringer. Alle deltagere vil få utdelt lisens til Gallups Strengthsfinder (verdi NOK 180) for å få oversikt over sine topp 5 styrker.

Veibeskrivelse til FRAM finner du her.

 


Om Accenture

  Nettside

Accenture er et globalt konsulentselskap som leverer tjenester innen strategi, rådgivning, digitalisering, teknologi, sikkerhet og outsourcing. Med rundt 1000 ansatte i Norge jobber vi i sjiktet mellom business og teknologi for å hjelpe våre kunder øke sin prestasjonsevne og utvikle bærekraftig verdi for samfunnet.

Vi driver innovasjon for en forenklet hverdag. Dette gjør vi blant annet gjennom meningsfulle prosjekter som RescueMe, MinKiosk og Kjernejournal, og for kunder som WWF, Norgesgruppen og Statens Vegvesen.

Vi har det gøy både på jobb og utenfor, med over 20 ulike sosiale grupper som strekker seg fra idrettslag som volleyball, fotball, og ski til revy, e-sport og festkomiteen er det noe for alle.

For mer informasjon om oss og våre muligheter, besøk oss på accenture.no/student

Påmelding


Logg inn for å melde på

Informasjon


  Tirsdag, 17. september 2019

   12:15

    FRAM

   Ikke bestemt

Spørsmål vedrørende dette arrangementet henvendes til:


Ingrid Volden Smehagen

  smehagen@bindeleddet.nt...

  99079250

Ingrid Volden Smehagen

  smehagen@bindeleddet.ntnu.no

  99079250

Ingrid Volden Smehagen

  smehagen@bindeleddet.ntnu.no

  99079250

Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer