Bli med Accenture på en helaften med fremtidens teknologi og muligheter i fokus


Beskrivelse


Accenture inviterer til en helaften med fremtidens teknologi og muligheter i fokus.
Vi åpner kvelden med Accenturerådet, et konsept inspirert av Lørdagsrådet, hvor vi vil svare på spørsmål fra studentene om livet i Accenture, karrierevalg og mulighetene i Accenture. I tillegg vil det være to spennende foredrag om 5G og bærekraft.

5G er i full utrulling og lover å revolusjonere hvordan vi benytter mobilnettet. Bli med og lær hvordan den nyeste mobilteknologien åpner opp for innovative verdimuligheter for bedrifter og samfunnet som helhet!

Bærekraft er et viktigere tema nå enn noen gang, og de selskapene som investerer i teknologi og bærekraft har 2,5 ganger så stor sjanse for å lykkes i å bli blant morgensdagen ledende selskap. Hvordan fokuserer Accenture som bedrift på akkurat dette? Bli med og hør den 13. september!

Om Accenture

  Nettside

Accenture er et ledende globalt konsulentselskap som leverer tjenester innen strategi, rådgivning, digitalisering, teknologi og outsourcing. Med over 1200 ansatte i Norge skal vi sammen med kundene våre få samfunnet til fungere bedre, slik at mennesker som lever der får det bedre. Vi kommer fra varierte bakgrunner, men jobber sammen. Med allsidigheten dette fører til, skal vi løse de største utfordringene selskaper, organisasjoner og etater står overfor. Dette gjør vi med entusiasme, kunnskap, innsikt og de aller siste og beste teknologiske løsningene. Vi har et bredt spekter av innovative verktøy, en læringskurve som aldri stanser og et globalt nettverk som gir oss verden av erfaringer å høste av. Vi holder oss alltid i forkant; vi skaper endringer over alt.

Accenture verdsetter mangfold og oppfordrer folk med ulik bakgrunn, kjønn, alder, etnisitet, kultur, nasjonalitet, religion og livssyn, funksjonshemming, seksuell orientering og kjønnsidentitet om å søke. Vi jobber kontinuerlig for å skape et inkluderende arbeidsmiljø som aktivt omfavner og utnytter mangfoldet i organisasjonen. Vi vil gjerne invitere deg til å bli en del av dette mangfoldet!

Følg @accenturenorge på Instagram for å se livet på innsiden.
Følg gjerne vår podcast hvor vi tar for oss de nyeste trendene innenfor teknologi.

Påmelding


Logg inn for å melde på

Informasjon


  Mandag, 13. september 2021

   17:00

    Kvilhaugen

   Middag på Kvilhaugen Gård

Spørsmål vedrørende dette arrangementet henvendes til:


Anders Strand Ryssdal

  [email protected]

  41366266

Anders Strand Ryssdal

  [email protected]

  41366266

Anders Strand Ryssdal

  [email protected]

  41366266

Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer