Making a difference med AccentureBeskrivelse


Lær hvordan vi kan utvikle bærekraftig verdi for samfunnet gjennom å jobbe i skjæringspunktet mellom teknologi, innovasjon og samfunnsnytte. 

Accenture sin leder for Corporate Citizenship, Erlend Johansen, kommer for å snakke om hvordan han bruker konsulentrollen til å gjøre en faktisk forskjell som midlertidig direktør for Digital strategi hos UNICEF. Vi tar også med oss et av årets sommerprosjekter som ble presentert under Arendalsuka og diskuterer «Hvordan kan en kommune, et konsulenthus og et tidligere telemonopol sammen lage god byluft?», samtidig som vi utfordrer hvordan dette kan tas videre til Trondheim kommune.

Det vil bli servert sushi fra Sabrura.


Om Accenture

  Nettside

Accenture er et globalt konsulentselskap som leverer tjenester innen strategi, rådgivning, digitalisering, teknologi, sikkerhet og outsourcing. Med rundt 1000 ansatte i Norge jobber vi i sjiktet mellom business og teknologi for å hjelpe våre kunder øke sin prestasjonsevne og utvikle bærekraftig verdi for samfunnet.

Vi driver innovasjon for en forenklet hverdag. Dette gjør vi blant annet gjennom meningsfulle prosjekter som RescueMe, MinKiosk og Kjernejournal, og for kunder som WWF, Norgesgruppen og Statens Vegvesen.

Vi har det gøy både på jobb og utenfor, med over 20 ulike sosiale grupper som strekker seg fra idrettslag som volleyball, fotball, og ski til revy, e-sport og festkomiteen er det noe for alle.

For mer informasjon om oss og våre muligheter, besøk oss på accenture.no/student

Påmelding


Logg inn for å melde på

Informasjon


  Mandag, 17. september 2018

   16:15

    FRAM

   Catering fra Sabrura

Spørsmål vedrørende dette arrangementet henvendes til:


Sofie Aslaksen

  saslaksen@bindeleddet.n...

  99419320

Sofie Aslaksen

  saslaksen@bindeleddet.ntnu.no

  99419320

Sofie Aslaksen

  saslaksen@bindeleddet.ntnu.no

  99419320

Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer